Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 21

Hoi allemaal,

ik kan er maar niet bij hoe snel de dagen voorbij vliegen! Ik ben wel blij dat alle feestdagen nu even achter de rug zijn en ik echt aan de slag kan met al mijn plannen! Het zijn er nogal veel en ik moet echt even een goed overzicht gaan maken zodat ik alles goed kan inplannen!

De workshop koken met drop was erg leuk en de gerechten waren superlekker. Ik ga zelf nog wat lekkers maken met drop dus dat komt binnenkort! Ook de skate voor Kika was een groot succes. Er was een prima opkomst voor de eerste keer dus ik ben benieuwd wat er aan donaties is opgehaald. Ik heb een deel van mijn opbrengst gedoneerd!

Vandaag waren mijn kinderen nog een extra dag vrij dus we waren weer in Plaswijckpark en nu moet ik dus 's avonds nog wat doen haha. Maar straks ga ik nog heerlijk naar yoga!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Zoete aardappeltortilla met chorizo

zoete aardappeltortilla met chorizo
Ik gaf een draai aan de klassieke aardappeltortilla en maakte deze superlekkere zoete aardappeltortilla met chorizo!

Rabarber custard cake

rabarber custard cake
Wij konden niet van deze rabarber custard cake afblijven! Hij is onweerstaanbaar met een heerlijke koekbodem, smeuïge vulling met frisse rabarber en een lekkere frosting on top!

Sla wraps met rijstsalade en tonijn

sla wraps met rijstsalade en tonijn
Met deze heerlijke sla wraps met rijstsalade en tonijn tover je het zonnetje op tafel. Door de mango papaya salsa krijgen ze een tropisch accent.
facebook twitter instagram pinterest website