cropped-cropped-cropped-cropped-banner-221-2.png

Inspiratie voor elke dag!

Ingrediƫnten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 2
De eerste week van 2018 zit er alweer op! De tijd blijft wat mij betreft veel te snel gaan en ik probeer er zoveel mogelijk van te genieten! Hebben jullie nog goede voornemens? Ik heb wel heel veel plannen en doelen. Het zijn wat mij betreft geen goede voornemens omdat ik er al eerder mee begonnen ben maar toch is de start van het nieuwe jaar weer een mooi moment om stil te staan bij wat je nog wilt bereiken.

Ik blijf in ieder geval lekker veel sporten omdat ik merk dat het me goed doet. Daarnaast vind ik dat als ik sport, ik minder snel geneigd ben teveel lekkers te snoepen. Uiteraard doe ik dat nog steeds want daarvoor houd ik teveel van bakken! Ik denk dat ik vanmiddag ook maar weer even de keuken induik voor lekkere koekjes bijvoorbeeld.

Gisteren deelde ik al een heel lekker recept voor zondag bakdag dat je natuurlijk op iedere dag van de week kunt bakken. De link naar de brownie cheesecake met Amarula vind je hieronder. Verder kwamen er 2 gezonde recepten online. Het is toch weer even de tijd om weer wat bewuster te eten na een overvloedige decembermaand. Ook deelde ik een persoonlijke blog. Ben je benieuwd naar mijn 2017 en mijn plannen voor dit jaar? Lees dan snel mijn verhaal!Liefs, Debbie

Paprikabulgur met spinazie en feta

paprikabulgur met spinazie en feta
Makkelijk, snel en voedzaam. Geniet van deze paprikabulgur met spinazie en feta als lunch of diner

Doei 2017, welkom 2018!

Frankrijk 2017
Een nieuw jaar is van start gegaan. Hoe kijk ik terug op 2017? Wat waren de leuke en minder leuke dingen? Lees dit en mijn plannen voor 2018 in deze persoonlijke blog. Ik heb zin in dit jaar!

Hartige muffins met doperwten en cheddar

hartige muffins met cheddar
Wie weet krijg je je kinderen zo wel aan de groenten! Ze zitten gewoon verstopt in een muffin!

Brownie cheesecake met amarula

IMG_1890
Yum! Verwennen en genieten doe je toch echt wel zo! Ook in 2018 weer iedere zondag een bakrecept.
facebook twitter instagram pinterest website