cropped-IMG_0618-3.jpg

Nieuwsbrieven Deb's Bakery & Kitchen

Vorige week kregen jullie de eerste nieuwsbrief van Deb's Bakery & Kitchen en ik was net iets te snel met verzenden. Het zag er dus totaal niet uit zoals ik wilde. Deze keer moet het beter zijn en hopelijk werken alle links nu ook. Zo niet, laat het me alsjeblieft weten! Het is toch echt even puzzelen met deze nieuwe site. Alles is ook nog niet zoals ik wil maar ik hoop het in de komende weken allemaal werkend te hebben. Mijn jongste gaat volgende week naar de basisschool dus als het goed is, heb ik dan wat meer tijd voor mijn blog!

Met deze nieuwsbrief breng ik jullie op de hoogte van de nieuwste recepten en aankomende plannen. Er staat een winactie op de blog en er komt er deze week ook weer een aan! Hartstikke leuk zo voor de feestdagen dacht ik. En wie jarig is, trakteert dus rond mijn verjaardag op 6 december kunnen jullie een leuke actie van mij verwachten. Daarover meer in een van de volgende nieuwsbrieven!

Sinterklaas


Over een paar dagen komt Sinterklaas weer aan met zijn stoomboot uit Spanje! De meeste kinderen zijn al vol verwachting en de lootjes zijn misschien alweer getrokken. Als foodie ben ik vooral bezig met al het lekkers dat bij het Sinterklaasfeest hoort en dus maakte ik deze Sinterklaas trifle! En er komt nog een heel lekker Sint recept online volgende week!
Sinterklaas trifle met speculaasroom

Win de Eetkalender van Francesca Kookt

eetkalender 2018
Ik mag de Eetkalender 2018 van Francesca Kookt weggeven! Superleuk natuurlijk zo'n winactie en het is nog eens extra leuk omdat mijn oventaco's met kipgehakt erin staan!
Om kans te maken, laat je een reactie achter onder het blogbericht waarin staat dat je meedoet. Je hebt nog tot en met zondag 19 november!

Risotto met prei en Hollandse garnalen

risotto met prei en Hollandse garnalen
Deze heerlijke preirisotto is eenvoudig te maken en krijgt een luxe upgrade door de Hollandse garnalen.

Kabeljauw met Worcestershireboter

Kabeljauw met bieslook en Worcestershireboter
Ook kwam deze heerlijke kabeljauw uit het boek Home Sweet Home van Yvette van Boven online.
Volg Deb's Bakery & Kitchen
facebook twitter instagram website pinterest