Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 11

Genieten jullie ook zo van de zachtere temperaturen? Wat heerlijk om gewoon de hele dag de ramen open te hebben staan! Ik heb ieder jaar weer volop aanwezige lentekriebels. Sowieso heb ik zin in wat frissere gerechten maar ook het huis mag wel weer even een goede beurt krijgen. Meestal kom ik daar niet aan toe maar ik heb wel mijn kledingkast uitgemest en dat voelt ook al heel fijn!

Vorige week heb ik ook mijn eerste bestelling afgeleverd! Ik maakte de s'mores cookies voor de medewerkers van mijn sportschool en gisteren maakte ik nog popcornlollies voor de verjaardag van het zoontje van een vriendin. Ik ben echt heel blij dat mensen zo enthousiast worden van mijn traktaties dus ik hoop dat er nog vele volgen!

Het was afgelopen week ook nationale week zonder vlees. Hebben jullie meegedaan? Op de blog verschenen daarom recepten zonder vlees. Ik vind het wel belangrijk om stil te staan bij onze consumptie, een beetje bewustwording kan geen kwaad en als je ziet hoeveel kanten je op kunt zonder vlees dan is het bepaald geen straf!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Broccolisoep met gerookte forel

broccolisoep met gerookte forel
Een heerlijke broccolisoep die perfect past in de nationale week zonder vlees. Door de forel wordt deze soep extra lekker!


Deb's Diary februari

hot choco
Februari is alweer voorbij maar ook van dit korte maandje kun je nu in Deb’s Diary februari lezen wat ik zoal deed!

Bloemkoolcurry met ananas

Bloemkoolcurry met ananas
Deze voedzame vegetarische bloemkoolcurry met ananas is heerlijk met wat rijst of naan brood. De tropische twist en de pit van de curry maken dit een bijzonder smakelijk gerecht!

Panna cotta met maanzaad

panna cotta met maanzaad
dit heerlijke dessert komt uit het boek 'Recepten uit Wenen' waarin de auteur je meeneemt op culinaire reis langs de 23 districten van Wenen. Naast de klassiekers vind je ook de moderne recepten in dit boek en de beste adresjes van de stad!
facebook twitter instagram pinterest website