Inspiratie voor elke dag!

Ingrediƫnten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 10

Oh how time flies! We zijn alweer begonnen aan de 3e maand van 2018! De hele koude voorjaarsvakantie zit erop en het was heerlijk! Ik ben veel op pad geweest met de jongens en we hebben allemaal leuke dingen gedaan. We zijn naar de ballenbak geweest, de film, hebben op het ijs gestaan... Weliswaar niet geschaatst maar we hebben er toch maar mooi opgestaan haha! Er verscheen uiteraard nog wat nieuws online en ik ben heel benieuwd of jullie nog iets gemaakt hebben! Laten jullie een reactie achter als je iets maakt? Dat vind ik leuk!

Afgelopen zaterdag gaf ik ook nog een bakdemo bij kookwinkel het Kookpunt in Rotterdam. Dat was enorm leuk om te doen! Helaas was het wat rustig door de sneeuw die was gevallen maar het mocht de pret niet drukken. Ik maakte daar mijn heerlijke rabarber yoghurtcake maar dan met frambozen en de pastinaaktaartjes met brie. Dat viel supergoed in de smaak. De links naar de recepten vind je hieronder. En je kunt vanaf nu traktaties bij me bestellen!! Heb je al gekeken op de blog?

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Witte chocolade cheesecake met oreo en caramel

witte chocolade cheesecake met oreo en caramel
Deze witte chocolade cheesecake met oreo en caramel is rijk, romig en echt super verrukkelijk! Echte verwennerij, helemaal met wat extra caramelsaus!

Pastinaaktaartjes met brie

Pastinaaktaartje met brie
Deze hartige pastinaaktaartjes met brie zijn een perfect voor- of bijgerecht. De romige brie en frisse tijm maken het helemaal af!

Borrelhapje met bietenmousse en makreel

borrelhapje met bietenmousse en makreel
Dit is een makkelijk en heel smakelijk borrelhapje! Voor de foodblogswap belegde ik een Tuc toastje met een romige bietenmousse en makreel.

Rabarber yoghurtcake

Rabarber yoghurtcake
Deze rabarber yoghurtcake is eenvoudig maar toch bijzonder door een vleugje rozenwater. En als rabarber niet in het seizoen is, maak je hem met diepvriesframbozen!
facebook twitter instagram pinterest website