Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 23


Hoi allemaal!

Wat was vorige week een leuke week! De Saladay van Bettine Geitenkaas was heel erg geslaagd! Jullie hebben misschien al wat voorbij zien komen op Instagram en Facebook en er komen nog een aantal heerlijke recepten met geitenkaas voorbij, onder andere een dessertsalade! Ik sloot de week af met een heel erg leuk festival hier in Lansingerland en heb lekker de hele avond staan dansen! Heerlijk om er af en toe even helemaal uit te zijn.

Voor deze week staat er geen event gepland en dat is ook helemaal niet erg want ik heb genoeg te doen. Ik ben een hoop blogberichten aan het herschrijven en ook bezig met een goede planning want voor ik het weet is het weer zomervakantie en heb ik minder tijd om wat te doen.

In het weekend ga ik wel heerlijk meezeilen op een historisch zeiljacht van Reederij Oosterschelde. Ik ga duimen op mooi weer en goede wind! Aan boord gaan we ook nog eens genieten van een culinair menu met haring in de hoofdrol! Hmmm, ik kijk er nu al naar uit.

Ik merk dat mijn frambozen yoghurttaart met chocoladebodem onverminderd populair in onder mijn bezoekers en dat snap ik helemaal! De combinatie van frambozen en chocola is altijd goed en deze taart is superlekker! Heb jij hem al gemaakt? Hieronder vind je nog een keer de directe link naar het recept!Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Workshop kleine taartjes bij Petit Gateau

workshop kleine taartjes bij Petit Gateau
Pas volgde ik een workshop kleine taartjes bij Petit Gateau en leerde alles over deze veelzijdige minimini’s! Uit het boek kleine taartjes deel ik nu het basisrecept met jullie!

Frambozen yoghurttaart met chocoladebodem

frambozen yoghurttaart met chocoladebodem
Deze heerlijke frisse frambozen yoghurttaart met chocoladebodem is niet te zoet en extra lekker door de zelfgemaakte shortbread koekbodem.

Brindisa, het pure eten van Spanje

brindisa, het pure eten van Spanje
Met Brindisa, het pure eten van Spanje, haal je niet alleen een kookboek in huis maar een compleet naslagwerk boordevol verhalen over de echte, ambachtelijke Spaanse keuken en de oorsprong van gerechten!

Salade met haricots verts, paprika en geitenkaas

salade met haricots verts, paprika en geitenkaas
Een frisse salade gaat er bij mij altijd wel in, zeker met zomers weer! Deze salade met gestoomde haricots verts, paprika en geitenkaas is extra lekker door de homemade pesto!

facebook twitter instagram pinterest website