Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 22


Wat een weer! Ik heb constant het idee dat het zomer is en geniet volop van het heerlijke weer! Natuurlijk ben ik al een paar keer op het strand geweest maar het is ook superfijn om iedere keer lekker in de tuin te kunnen eten.

Afgelopen zaterdag was ik trouwens met mijn jongens bij het feest van de smaak in Bleiswijk. De Universiteit van Wageningen organiseerde dit event en het was zo leuk! Je kon er allerlei nieuwe producten proeven zoals verschillende soorten tomaten maar ook insecten! Voor de kinderen waren er allerlei activiteiten en buiten kon je nog heerlijk eten bij een van de foodtrucks. Een leuk, smakelijk en leerzaam uitje dus.

In de keuken ben ik vooral bezig met zomerse gerechtjes! Heerlijk om daar mee te variëren. Mijn jongens gingen trouwens ook zelf aan de slag en maakten een superlekkere chocolademousse!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Asperges met tomatenpesto

asperges met tomatenpesto
Geniet nog van het witte goud zolang het kan! Dit recept voor asperges met tomatenpesto is weer eens wat anders en overheerlijk!

Spaghetti met paprikasaus en feta

spaghetti met paprikasaus en feta
Een bordje vol romige spaghetti met een mooie oranje kleur door de oranje en gele paprika’s. Deze spaghetti met paprikasaus en feta is superlekker!

Chocolademousse maken met je kinderen

chocolademousse maken met je kinderen
Hmmm chocolademousse maken met je kinderen! En met het bakboek ‘mijn kind bakt graag’ kunnen je kinderen dit bijna helemaal zelf uitvoeren! Dat vinden ze ontzettend leuk!

Mascarpone aardbeienijs

IMG_9228
Op zomerse dagen gaat een ijsje er altijd wel in! Dit mascarpone aardbeienijs maak je gewoon zelf! Je hebt geen ijsmachine nodig!

facebook twitter instagram pinterest website