Inspiratie voor elke dag!

Ingrediƫnten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 43Hi lieve lezer,De tijd gaat zo snel voorbij dat ik gewoon ben vergeten om je de 2 wekelijkse nieuwsbrief te sturen. Voor volgend jaar wil ik echt een goede weekplanner, als je tips hebt, hoor ik het graag! Ik heb nu digitale agenda's en papieren versies en dan heb ik ook nog schriftjes waarin ik van alles zet met als gevolg dat ik het overzicht weleens kwijt ben. Er is in ieder geval genoeg verschenen op de blog en ik ben alweer bezig met allerlei lekkers voor sinterklaas en kerst.

Deze week is herfstvakantie dus ik ga lekker met de jongens op pad. Ondertussen probeer ik natuurlijk wel wat te doen anders raak ik helemaal achter met mijn blog terwijl ik genoeg recepten nog heb liggen om uit te werken. Zijn jullie al bezig met Sinterklaas en Kerst en dan met name met het menu? Wat zouden je op Deb's Bakery & Kitchen willen zien? Ik ga in ieder geval leuke foodie cadeaus voor Sinterklaas op een rijtje zetten en laat je zien hoe je een mooie kersttafel kunt dekken. Tot snel!

Liefs, Debbie

Kruidige wortelsoep met linzen

kruidige wortelsoep met linzen
Deze wortelsoep met linzen zit boordevol groenten en specerijen en maakt je weer warm op gure donkere herfstdagen! Lekker als lunch of avondeten!

Boerderij Chips: vers van het land en winactie

Boerderij Chips- vers van het land
Boerderij chips: vers van het land. Ik nam een kijkje achter de schermen om te zien hoe de chips gemaakt worden!

Bagels met verschillende toppings

bagels met verschillende toppings
Als je eenmaal zelf verse bagels met verschillende toppings hebt gemaakt, wil je nooit meer anders! Makkelijk te maken en overheerlijk!

Risotto funghi met spinazie

risotto funghi en spinazie
Romige smeuige risotto met lekker veel groenten: deze risotto funghi met spinazie heeft het allemaal! Het eekhoorntjesbrood geeft het een diepe aardse smaak

Cheesecake met geitenkaas, rozijnen en liqor 43

cheesecake met geitenkaas, rozijnen en liqor 43
Optimaal genieten doe je met deze cheesecake met geitenkaas, rozijnen en liqor 43! Een intense romige smaak met heerlijke rozijnen topping!
facebook twitter instagram pinterest website