Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 36


Hoi allemaal!

Ik ben er weer! De 6 weken zomervakantie zitten er weer op en wij zijn inmiddels ook alweer terug uit Bretagne. Tijd om weer orde op zaken te stellen :-)

Hebben je een fijne vakantie gehad? Misschien ga je nog wel, heerlijk vooruitzicht! Ik ben bezig met een reisverslag van onze vakantie naar Bretagne en deel 1 komt morgen online. Deel 2 volgt een week later en ik ga nog wat lekkere recepten maken van typische Bretonse producten zoals een Kouign amann! Heb je daar ooit weleens van gehoord? Het is een soort bladerdeeg gebakje met daarin de oh zo befaamde gezouten boter caramel. Verrukkelijk, echt!

Sowieso raak ik altijd helemaal geïnspireerd als ik in het buitenland ben door alle lokale producten en het uitgebreide assortiment in de supermarkt en op de markten. Ik kom eigenlijk altijd tijd tekort om alles te proeven wat ik wil haha. In dat opzicht zou ik echt een keer op culinaire reis moeten zodat ik alleen maar de hele dag van alles kan proberen. Met kinderen is dat gewoon ook geen optie maar die vonden Bretagne ook super en hebben zich lekker tegoed gedaan aan de crêpes haha.

Inmiddels ben ik alweer druk aan de slag met de plannen voor de rest van het jaar én volgend jaar. Er gaan wat dingen veranderen op mijn blog. Ik krijg, gelukkig, steeds meer opdrachten en dat is natuurlijk fantastisch maar ik moet mijn tijd dus anders indelen. Mijn blog kost erg veel tijd en levert helaas geen inkomsten op. Daarom heb ik besloten dat er in plaats van 3 recepten per week 2 recepten online zullen komen. Je zal eens per 2 weken een lekker zoet recept zien verschijnen. De andere weken verschijnt er immers een zoet recept van mij op Francesca Kookt. Daarnaast zal ik niet meer elke week een nieuwsbrief versturen maar 2 keer per maand.

Natuurlijk ben ik ook heel erg benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij nu het allerleukst op Deb's Bakery & Kitchen? Wat mis je nog? Wat zou je nog graag willen zien? Ik heb je feedback nodig en zou er erg mee geholpen zijn als je me wil laten weten wat jij vindt!

Tot slot vind je hieronder zoals gewoonlijk nog wat heerlijke recepten die de afgelopen tijd online zijn gekomen! Op de blog vind je er nog veel meer dus neem snel een kijkje!

Liefs, Debbie

Perzik wortelsalade met avocado

perzik wortelsalade met avocado
Een heerlijke salade met wortel en avocado. Voor extra frisheid voegde ik wat verse perzik toe!


Bosbessenplaatcake uit Delicious. het zoetboek

bosbessenplaatcake uit Delicious. hét zoetboek
Een verzameling van de allerlekkerste recepten van 10 jaar van ontbijt tot dessert en ik maakte deze bosbessenplaatcake uit Delicious. hét zoetboek

Pizza met vijgen, pancetta en pecannoten

Pizza met vijgen, pancetta en pecannoten
Maak deze heerlijke pizza met vijgen, pancetta en pecannoten nu de rijpe vijgen op hun best zijn! Het zoete van de vijgen met het zoute van de pancetta is een super combi!

Hartige taart met artisjok en gerookte kip

hartige taart met artisjok en gerookte kip
Deze hartige taart met artisjok en gerookte kip is heerlijk als bijgerecht of als voorgerecht!
facebook twitter instagram pinterest website