Inspiratie voor elke dag!

Ingrediƫnten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 13

Hebben jullie ook zo'n zin in het Paasweekend? Voor ons begint het al op vrijdag want dan zijn de kinderen al vrij van school. Nu hebben we geen bijzondere plannen maar we gaan gewoon genieten van een minivakantie! En zondag gaan we heerlijk brunchen! Uiteraard neem ik wat lekkers mee!

Vandaag kwam Caroline Piek van Piek & Pie langs om samen met mij te bakken. We maakten een enorm leuke koek Paashaas en dat recept komt deze week online. Verder kwam er afgelopen week weer allerlei lekkers online. De links vind je hieronder!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Paas schuimkrans met chocoladeganache

Paas schuimkrans
Het Paasweekend staat bijna voor de deur en met deze Paas schuimkrans gevuld met chocoladeganache zet je gelijk wat feestelijks op tafel!

Liebster award

Liebster Award 2018
Ik werd maar liefst 2 keer genomineerd voor een Liebster award 2018 en beantwoordde 22 vragen over mijzelf en mijn liefde voor eten, bloggen en nog meer!

Ovenschotel met saucijsjes en boerenkool met een mosterdsausje

Ovenschotel met saucijsjes en boerenkool met mosterdsausje
Eat Happy is het nieuwste boek van Melissa Hemsley. Ik kookte er de ovenschotel met saucijsjes en boerenkool met een mosterdsausje uit en genoot met volle teugen! Lees mijn review nu!

Paasfiguren van bladerdeeg

Paasfiguren van bladerdeeg
Duik voor de Paasbrunch gezellig samen met je kinderen de keuken in om deze leuke paasfiguren van bladerdeeg samen te maken!
facebook twitter instagram pinterest website