Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 17

Vorige week verscheen de nieuwsbrief al wat later vanwege de griep van mijn jongste en nu is hij weer later omdat ik zelf geveld ben door de griep.... Mijn oudste trouwens ook dus we hangen al een paar dagen lamlendig op de bank en in bed. Ik hoop dat we snel weer opknappen maar het valt nog niet helemaal mee.

Ik kijk ook nog even in hoeverre er deze week recepten online komen. Ik had van alles gepland maar wat niet gaat, gaat niet. In ieder geval verschenen er afgelopen week wel allemaal lekkere recepten online en geef ik je vast wat inspiratie voor Koningsdag!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Noedels met kip

noedels met kip
Het Margriet kookboek is vernieuwd. Met meer dan 1000 recepten en uitleg over verschillende bereidingswijze is het een prettig basiskookboek. Ik kookte er de noedels met kip uit en dat was heerlijk!

Grapefruit pruimencake

grapefruit pruimencake
Ik bedacht weer eens een bijzondere smaakcombinatie en maakte deze heerlijke smeuïge grapefruit pruimencake met een laagje grapefruitglazuur.

Quinoasalade met pastinaak, venkel en appel

quinoasalade met pastinaak, venkel en appel
Tijdens de bloggers meetup maakten we zelf de lunch en daar aten we ook deze superlekkere quinoasalade met pastinaak, venkel en appel!

Oranje inspiratie Koningsdag

IMG_0329
Ik hoop deze week nog wat nieuws te gaan bakken voor Koningsdag maar er staan in dit artikel een aantal hele leuke recepten voor Koningsdag op een rijtje!
facebook twitter instagram pinterest website