Inspiratie voor elke dag!

Ingrediƫnten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 16De nieuwsbrief is deze week wat later omdat mijn jongste ineens geveld is door de griep. Ik had het niet meer verwacht maar toch had ik ineens een koortsig hangerig ventje. Gelukkig is hij vandaag wel weer wat levendiger maar ik ben benieuwd of hij morgen al naar school kan. Hij eet nog steeds niet veel. Ik hoop op een goede nacht!

Er kwamen weer lekkere recepten online deze week! Ik ben gevraagd om de komende maanden ambassadeur te zijn van de Tex Mex producten van Santa Maria dus jullie krijgen sowieso 2 x per maand een lekker Tex Mex recept met natuurlijk een twist eraan want ik ben altijd op zoek naar net even anders dan anders!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Spinaziesalade met peer en pecannoten

spinaziesalade met peer en pecannoten
Deze eenvoudige spinaziesalade met peer en pecannoten is toch heel bijzonder door toevoeging van de robijnrode granaatappelpitjes

Frambozen yoghurttaart met chocoladebodem

frambozen yoghurttaart met chocoladebodem
Deze heerlijke frisse frambozen yoghurttaart met chocoladebodem is niet te zoet en extra lekker door de zelfgemaakte shortbread koekbodem.

Tortillacups met spicy bloemkool

tortillacups met spicy bloemkool
Deze tortillacups met spicy bloemkool zorgen voor een feestmaal op tafel! Afgetopt met wat kaas en pepitas en een groene salade erbij heb je een heerlijke maaltijd.

Sla stamppot met feta en groene olijven

sla stamppot
Dat je ook best stamppot kunt eten als het buiten wat warmer is, bewijst deze heerlijke vegetarische sla stamppot met olijven en feta!

facebook twitter instagram pinterest website