Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 3
Vandaag is het Blue Monday. De 3e maandag in januari zou de meest deprimerende dag van het jaar zijn. Het is ook nog heel druilerig en guur weer dus ik kan me er wel iets bij voorstellen maar ik laat me er natuurlijk niet door leiden. Je kunt je extra kleurrijk kleden, wat lekkers bakken en / of wat comfort food koken. Er staat op mijn blog genoeg inspiratie!

Ik heb een lekker weekend achter de rug waarin ik wat traktaties heb uitgeprobeerd en met mijn kinderen naar Plaswijckpark ben geweest. De traktaties die ik heb gemaakt, zijn hartige en de smaak is al goed maar ik ben nog niet helemaal tevreden over de textuur. Dus dat ga ik nog verbeteren. En dan zijn er nog heel veel andere traktaties die ik moet uitproberen. Binnenkort houd ik maar een proeverij want alles zelf opeten, is ook weer niet zo'n goed idee haha.

Vorige week heb ik een bezoek gebracht aan de Horecava in Amsterdam. Dit is een 4daagse beurs met 13 hallen vol met alles op het gebied van horeca. Het thema van dit jaar was voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst. Er was ontzettend veel te zien en doen maar ik ben eigenlijk allen maar in de foodhal geweest. Om zelf te proeven, inspiratie op te doen en met allerlei mensen te praten. Erg leuk!Er kwamen weer een aantal recepten online en ik deelde een review van mijn etentje in Jamie Oliver's Diner. Mocht je plannen hebben om daar te gaan eten, lees dan mijn verslag. Helaas was ik niet helemaal enthousiast. Ik kreeg trouwens ontzettend veel lieve reacties op mijn persoonlijke blog, heel leuk! Ik houd jullie ook zeker op de hoogte van hoe alles gaat.

Liefs, Debbie

Citroenpilav met broccoli en kabeljauw

citroenpilav met broccoli
Geef je rijst met broccoli een twist en maak er een smakelijke citroenpilav van!

Review Jamie Oliver's Diner Rotterdam

Jamie Olivers Diner
Restaurant Review Jamie Oliver’s Diner Rotterdam

Galette met knolselderij en oesterzwammen

galette met knolselderij en oesterzwammen
Een heerlijke winterse galette met de rijke aromatische smaken van oesterzwammen en knolselderij.

Torta di mele e pere (appel perentaart)

Torta di mele e pere
Een echte Italiaanse taart: vol van smaak. Deze torta di mele e pere is heerlijk met een bolletje ijs of nog warm, bij de koffie.
facebook twitter instagram pinterest website