Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 9

Het is voorjaarsvakantie! Nou ja, voorjaar... het is voor het eerst echt koud deze winter haha. Gelukkig mogen we wel genieten van de zon dus een frisse neus halen is geen straf. Deze week staat vooral in het teken van leuke dingen doen met de jongens. Vanmiddag gaan we naar de bios dus dat is alvast leuk!

Vorige week was ik niet helemaal fit en heb ik dus weinig nieuws gebakken en gekookt. Gelukkig heb ik nog een aardig lijstje met recepten liggen die uitgewerkt moeten worden dus ik kan nog even vooruit. Het was ook een spannende week omdat ik naar het UWV moest voor de hoorzitting over mijn bezwaar. Ik hoor hopelijk eind maart meer dus duimen maar! Gelukkig heb ik altijd nog mijn blog en lekker koken en bakken om me af te leiden!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Noedelsoep met gamba's

noedelsoep met gamba's
Geniet van deze goedgevulde noedelsoep met gamba’s. In plaats van kokosmelk gebruikte ik de wat lichtere Dream Coconut & rice met een frisse kokossmaak. In combinatie met de broccoli en peultjes een heerlijke combi!

Kaas knoflookbroodjes

kaas knoflookbroodjes
De geur van zelfgebakken brood is toch onweerstaanbaar?! Deze kaas knoflookbroodjes zijn een feest bij elke maaltijd! Lekker bij bijvoorbeeld een kom soep.

Viergranen dadelrepen

viergranen dadelrepen
Maak deze viergranen dadelrepen zodat je altijd een verantwoord tussendoortje in huis hebt. Zoet, nootachtig en met een lekkere bite, deze viergranen dadelrepen hebben het allemaal!
facebook twitter instagram pinterest website