Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 7

Even tijd voor wat werk achter de schermen deze maand. Januari was erg vol met allemaal leuke afspraken en deze maand focus ik vooral op het maken van mijn site voor de traktaties! Ik heb al aardig wat dingen uitgeprobeerd maar ik wil ook traktaties hebben voor mensen met intoleranties zoals gluten of lactose. Dat is natuurlijk weer een heel andere manier van bakken dus ik mag nog letterlijk even aan de bak.

Vorige week mocht ik ook nog aanwezig zijn bij een perslunch in de markthal in Rotterdam. Chef Norman Musa kookte Maleisisch voor ons en dat mochten we proeven.Ook was ik bij het Kookpunt om me voor te bereiden op de bloggers meetup en de bakdemonstratie die ik daar 3 maart ga geven! Echt heel tof dat ik dat mag doen en als je me in actie wil zien dan ben je van harte welkom tussen 11 en 15!

Voor Valentijnsdag maakte ik een heel mooi taartje naar recept van Hidde de Brabander. Het ziet er erg indrukwekkend uit maar is echt prima te maken. Ga jij nog iets bakken voor je geliefde? Er staan nog meer lekkere recepten voor Valentijnsdag op de homepage. Daarnaast deelde ik een terugblik op januari. Heb je het al gelezen?Liefs, Debbie

Deb's Diary januari

Plaswijckpark


Hoe was de maand januari? Wat deed ik allemaal en hoe ging het? Het was in ieder geval een heel goed begin van het jaar! Lees alles in Deb’s diary januari.


Pastinaakschotel

Pastinaakschotel
Ovenschotels zijn wat mij betreft altijd goed. Zeker als ze goed gevuld zijn met groenten zoals deze heerlijke pastinaakschotel met prei en champignons.

Macarontaartje met frambozen en chocolademousse

macarontaartje met frambozen en chocolademousse
Dit prachtige macarontaartje met frambozen en chocolademousse is een echte smaaksensatie! Verras je Valentijn met dit romantische gebaar, gemaakt met liefde!
facebook twitter instagram pinterest website