Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 6

Welkom februari! Vanmorgen ben ik gestart met mijn eerste opdracht van dit jaar! Ik ga een paar uurtjes per maand als content schrijver aan de slag voor Tante Fanny Degen. Hartstikke leuk natuurlijk en hopelijk een goede opstap naar meer van dit soort klussen naast de traktaties die ik wil aanbieden op bestelling.

Afgelopen woensdag organiseerde ik een traktatie proeverij. Ik kan natuurlijk zelf wel lekker vinden wat ik bak maar ik hoor ook graag de mening van anderen. Wat was de proeverij leuk en een groot succes! De reacties waren positief en enthousiast dus ik zit op de goede weg. Er is nog een hoop te doen maar ik heb er veel zin in!

Hebben jullie het verslag van de bloggers meetup al gelezen? Ik organiseer er weer een op 6 april bij het Kookpunt in Rotterdam, ik hoop dat dat event minstens zo leuk wordt! Deze week ga ik naar het Kookpunt om te kijken welke ruimte we dan tot onze beschikking hebben en dan kan ik verder met de uitwerking. Ik voel me echt een bofkont dat ik allemaal zulke leuke dingen mag doen!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Sperziebonen salade met gamba's

sperziebonen salade met gamba's
Meer groenten eten gaat met deze goedgevulde sperziebonen salade met gamba’s wel lukken! Sperziebonen, paprika en tomatenpesto vormen de basis en de gebakken gamba’s maken het helemaal af!

Bloggers meetup bij restaurant Unique in Gouda

foodbloggers meetup
Lees nu alles over de bloggers meetup die ik organiseerde bij restaurant Unique in Gouda! Een 5-gangenlunch, mooie goodiebag, heerlijke olijfolie en gezelligheid stonden centraal tijdens dit event.

Paprika uienkruier

paprika uienkruier
In het weekend wil je lekker eten maar het hoeft niet altijd te moeilijk. Deze paprika uienkruier is ideaal voor het hele gezin. Geniet ervan als voorgerecht of als bijgerecht bij een kom soep.

Kokoscakejes met karamel zeezout chocolade

kokoscakejes met karamel zeezout chocolade
Met dit recept maak je heerlijke kokoscakejes met karamel zeezout chocolade. Een lekkere traktatie, gewoon zomaar of voor een bijzondere gelegenheid.

facebook twitter instagram pinterest website