Ga terug Email Link
romige oude kaas pesto dip

Romige oude kaas pesto dip

Bereidingstijd 20 min
Gang Borrelhapje
Porties 6 personen

Equipment

  • staafmixer

Ingrediënten
  

Pesto

  • 50 gram verse basilicum
  • 50 gram Parmezaanse kaas geraspt
  • 30 gram pijnboompitten
  • 6 à 7 el olijfolie + extra indien nodig
  • peper en zout

Romige oude kaas pesto dip

  • 200 gram roomkaas
  • 2 el mayonaise
  • 85 gram oude geraspte kaas
  • 3 el pesto
  • peper en zout naar smaak

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
  • Doe alle ingrediënten voor de pesto in een hoge maatbeker en pureer tot een romig geheel. Het mag best wat grover blijven, dit is afhankelijk van je voorkeur. Breng op smaak met peper en zout.
  • Roer de roomkaas los met de mayonaise. Schep hier de pesto en de oude kaas door en breng op smaak met peper en zout.
  • Lekker op brood of op toast!