Ga terug Email Link
pannenkoek uit de oven met stoofperen en kruidnoten

Pannenkoek uit de oven met stoofperen

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Ontbijt
Porties 6 personen

Equipment

  • 1 groot rechthoekig bakblik
  • bakpapier
  • staafmixer

Ingrediƫnten
  

  • 2 bananen
  • 2 eieren
  • 180 gram havermout
  • 2 tl bakpoeder
  • 115 gram roomboter gesmolten
  • 2 tl koek- en speculaaskruiden
  • 360 gram amandelmelk
  • stoofperen in partjes
  • kruidnoten optioneel

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed het bakblik met bakpapier.
  • Pureer alle ingrediĆ«nten met de staafmixer tot een glad beslag.
  • Giet het beslag in de vorm en verdeel de stoofperen en kruidnoten erover.
  • Bak de pannenkoek in 20 minuten gaar, laat afkoelen en snijd in stukken.
Trefwoord pannenkoeken