Ga terug Email Link
mueslirepen met dadels en kokos

Mueslirepen met dadels en kokos

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Tussendoortje
Porties 18 repen

Ingrediƫnten
  

  • 260 gram muesli- of havervlokken
  • 80 gram gemengde noten
  • 40 gram pompoenpitten
  • 150 gram dadels zonder pit
  • 20 gram geraspte kokos
  • 1 eetlepel bloem
  • 1 theelepel anijspoeder
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 1 eetlepel kaneel
  • 2 eieren losgeklopt
  • 100 gram dadelstroop of honing

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakvorm met bakpapier.
  • Hak de noten en dadels in grove stukken.
  • Meng alle droge ingrediĆ«nten door elkaar in een grote kom.
  • Voeg de eieren en de dadelstroop of honing toe en meng dit goed door elkaar.
  • Schep het in de bakvorm en druk met de bolle kant van een lepel goed aan.
  • Bak dit ongeveer 25 tot de mueslirepen goudbruin zijn.
  • Laat het volledig afkoelen in de vorm en snijd het daarna in repen of vierkantjes.
  • In een luchtdichte trommel blijven de mueslirepen met dadels en kokos zeker een week goed.
Trefwoord dadels, gezond, kokos, muesli