Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Kipburger met Appenzeller kaas en zuurkool
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd
20
minuten
min
Totale tijd
40
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht, lunch
Porties
4
personen
Equipment
grillpan
Ingrediënten
Dressing
125
gram
mayonaise
125
gram
zure room
5
el
ketchup
1
tl
gedroogde dille
1
el
mierikswortel
2
tl
worcestersauce
Kipburgers
500
gram
kipgehakt
peper en zout
paprikapoeder
paneermeel
peterselie
Extra
8
plakken
Appenzeller
of andere Zwitserse kaas
500
gram
zuurkool
2
kropjes
little gem
4
Italiaanse bollen
Instructies
Maak de dressing door alle ingrediënten met elkaar te mengen.
Vorm 4 burgers van het kipgehakt, paneermeel en kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de Italiaanse bollen af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Warm de zuurkool op.
Verwarm een grillpan op hoog vuur. Bak de burgers aan beide kanten gaar, beleg dan aan één kant met de Appenzeller kaas en laat smelten.
Bestrijk de bodem van een ciabatta royaal met de dressing. Beleg met een burger, zuurkool en top af met extra dressing.
Trefwoord
kipburger, reuben burger, zwitserse kaas