Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Hotdogs met koolsla en braadworst
Een lekker en makkelijk recept voor het hele gezin!
voor 4 personen
Recept afdrukken
Pin Recipe
Porties
4
servings
Ingredients
4 bruine pistoletjes
4 braadworsten
400 gram spitskool, in smalle reepjes
1 grote frisse appel, in stukjes
een handvol walnoten, grof gehakt
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel yoghurt
1 theelepel mosterd
1 eetlepel citroensap
peper en zout
1 oranje paprika, in smalle repen
zonnebloemolie
Instructions
Verhit een koekenpan met 1 eetlepel zonnebloemolie en bak hierin de braadworsten rondom bruin.
Laat ze vervolgens op laag vuur in zo'n 20 minuten garen.
Meng de spitskool met de stukjes appel en walnoot.
Maak een dressing van de mayonaise, yoghurt, mosterd en het citroensap en breng op smaak met peper en zout.
Schep de koolsla om met de dressing en proef of er nog peper en zout bij moet.
Bak ondertussen de pistoletjes af indien nodig en snijd ze bovenop in.
Beleg de broodjes met koolsla, een braadworst en wat paprika en eet smakelijk!
Notes
Varieer gerust met de vulling van de koolsla. Rozijnen zijn er ook lekker door.