Ga terug Email Link
Frittata met Hollandse groenten en feta

Frittata met Hollandse groenten en feta

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 1 uur 10 minuten
Gang Vegetarische recepten
Porties 4 personen
calorieën 300 kcal

Ingrediënten
  

  • 1 zak Hollandse roerbakgroente (Verkrijgbaar in het gekoelde versschap bij AH)
  • 1 el olijfolie
  • ½ + ½ tl milde paprikapoeder
  • Zout en peper
  • 6 eieren
  • 100 gram witte kaas, verkruimeld
  • 2 el platte peterselie, gehakt + extra om te serveren

Instructies
 

  • Maak de zak Hollandse roerbakgroente aan de bovenkant open en doe de olijfolie, ½ tl paprikapoeder en peper en zout naar smaak bij de groenten. Houd de zak aan de bovenkant dicht en schud de groenten met de olie en kruiden om.
  • Verhit een hapjespan en roerbak hierin de groenten 6 minuten.
  • Klop ondertussen de eieren los met ½ tl paprikapoeder, peper en zout, de peterselie en de witte kaas.
  • Schenk dit over de groenten, zet het vuur laag en gaar de frittata met het deksel op de pan in ongeveer 20 minuten.
  • Snijd in punten en serveer met extra peterselie.