Ga terug Email Link
broodje wortel geitenkaas met balsamico

Broodje wortel geitenkaas spread met balsamico

Bereidingstijd 45 minuten
Gang brunch, lunch, Ontbijt
Porties 2 broodjes

Equipment

  • staafmixer

Ingrediƫnten
  

  • 2 luxe broodjes
  • 500 gram wortels
  • 1 courgette
  • 200 gram zachte geitenkaas
  • 50 gram roomkaas
  • balsamicostroop
  • handje hazelnoten
  • olijfolie
  • peper en zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Maak de wortels schoon, snijd ze in de lengte in vieren en halveer ze. Snijd de courgette in plakjes.
  • Leg alles op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met peper en zout.
  • Rooster de groenten in 15 tot 30 minuten gaar. De courgette zal eerder klaar zijn dan de wortels dus haal die er eerder uit.
  • Houd wat wortels apart en pureer 2/3 met 100 g geitenkaas en de roomkaas. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd de broodjes open, breng een royale laag wortel geitenkaasspread aan en beleg met plakjes courgette, wortel, extra geitenkaas en walnoten.
  • Maak tenslotte af met de balsamicostroop en eetsmakelijk!
Trefwoord courgette, geitenkaas, wortel