Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Broodje wortel geitenkaas spread met balsamico
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
45
minuten
min
Gang
brunch, lunch, Ontbijt
Porties
2
broodjes
Equipment
staafmixer
Ingrediƫnten
2
luxe broodjes
500
gram
wortels
1
courgette
200
gram
zachte geitenkaas
50
gram
roomkaas
balsamicostroop
handje hazelnoten
olijfolie
peper en zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak de wortels schoon, snijd ze in de lengte in vieren en halveer ze. Snijd de courgette in plakjes.
Leg alles op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met peper en zout.
Rooster de groenten in 15 tot 30 minuten gaar. De courgette zal eerder klaar zijn dan de wortels dus haal die er eerder uit.
Houd wat wortels apart en pureer 2/3 met 100 g geitenkaas en de roomkaas. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de broodjes open, breng een royale laag wortel geitenkaasspread aan en beleg met plakjes courgette, wortel, extra geitenkaas en walnoten.
Maak tenslotte af met de balsamicostroop en eetsmakelijk!
Trefwoord
courgette, geitenkaas, wortel