Ga terug Email Link
hotdogs met koolsla en braadworst

Hotdogs met koolsla en braadworst

Een lekker en makkelijk recept voor het hele gezin!
voor 4 personen
Porties 4 servings

Ingrediƫnten
  

  • 4 bruine pistoletjes
  • 4 braadworsten
  • 400 gram spitskool, in smalle reepjes
  • 1 grote frisse appel, in stukjes
  • een handvol walnoten, grof gehakt
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 eetlepel citroensap
  • peper en zout
  • 1 oranje paprika, in smalle repen
  • zonnebloemolie

Instructies
 

  • Verhit een koekenpan met 1 eetlepel zonnebloemolie en bak hierin de braadworsten rondom bruin.
  • Laat ze vervolgens op laag vuur in zo'n 20 minuten garen.
  • Meng de spitskool met de stukjes appel en walnoot.
  • Maak een dressing van de mayonaise, yoghurt, mosterd en het citroensap en breng op smaak met peper en zout.
  • Schep de koolsla om met de dressing en proef of er nog peper en zout bij moet.
  • Bak ondertussen de pistoletjes af indien nodig en snijd ze bovenop in.
  • Beleg de broodjes met koolsla, een braadworst en wat paprika en eet smakelijk!

Notities

  • Varieer gerust met de vulling van de koolsla. Rozijnen zijn er ook lekker door.