Ga terug Email Link
Pruimen chocoladerepen met gepofte rijst

Pruimen chocoladerepen met gepofte rijst

Bereidingstijd 15 minuten
Rusttijd 2 uur
Totale tijd 2 uur 15 minuten
Gang Tussendoortje
Porties 16 stukken

Equipment

  • vierkante of rechthoekige bakvorm 20x20 cm
  • bakpapier

Ingrediƫnten
  

  • 80 gram gepofte rijst
  • 50 gram hazelnoten grof gehakt
  • 18 gedroogde pruimen in stukjes
  • 100 gram melkchocolade in stukjes
  • 100 gram pindakaas met stukjes noot
  • 3 el honing

Instructies
 

  • Bekleed het bakblik met bakpapier.
  • Meng de gepofte rijst met de noten en pruimen.
  • Doe de chocolade met de pindakaas en honing in een steelpan en verwarm op laag vuur tot de chocolade gesmolten is.
  • Meng het chocolademengsel met de gepofte rijst en verdeel het over het bakblik.
  • Druk het goed aan en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd daarna in repen.