Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Pruimen chocoladerepen met gepofte rijst
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
15
minuten
min
Rusttijd
2
uur
uur
Totale tijd
2
uur
uur
15
minuten
min
Gang
Tussendoortje
Porties
16
stukken
Equipment
vierkante of rechthoekige bakvorm
20x20 cm
bakpapier
Ingrediƫnten
80
gram
gepofte rijst
50
gram
hazelnoten
grof gehakt
18
gedroogde pruimen
in stukjes
100
gram
melkchocolade
in stukjes
100
gram
pindakaas met stukjes noot
3
el
honing
Instructies
Bekleed het bakblik met bakpapier.
Meng de gepofte rijst met de noten en pruimen.
Doe de chocolade met de pindakaas en honing in een steelpan en verwarm op laag vuur tot de chocolade gesmolten is.
Meng het chocolademengsel met de gepofte rijst en verdeel het over het bakblik.
Druk het goed aan en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd daarna in repen.