Verwarm de oven voor op 175 en doe cupcakevormpjes in een cupcake bakblik.
Mix de roomboter en de suiker.
Voeg de Licor 43, vanille, bakpoeder en ei toe en klop nog 2 minuten goed door.
Voeg om en om wat bloem en yoghurt toe en klop goed door tot er geen klontjes meer te zien zijn.
Verdeel het beslag over de vormpjes en bak ze in 20 minuten goudbruin en gaar.
Maak ondertussen de popcorn en de frosting. Doe voor de frosting de mascarpone en yoghurt in een kom en klop dit met de mixer tot elkaar tot het luchtig en stevig is.
Voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe en klop nog een paar minuten op. Zet koel weg tot gebruik.
Doe voor de popcorn een laagje zonnebloemolie in een pan waar een deksel op past.
Voeg de pofmais, chocolate chips en Licor 43 toe, leg het deksel op de pan en laat de pofmais op hoog vuur poffen. Zet het vuur uit zodra het niet meer 'popt' en schep goed door elkaar.
Schep wat frosting op de cupcakes en decoreer met popcorn.