Ga terug Email Link

Portobello met linzen en paprika

Porties 2 personen

Equipment

  • ovenschaal

Ingrediƫnten
  

  • 75 gram gekookte linzen
  • 1/2 theelepel korianderpoeder
  • 1/2 theelepel komijnzaad
  • 1/4 rode paprika in blokjes
  • 2 portobello's
  • 1 ui in halve ringen
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Verse koriander
  • 1 teentje knoflook
  • 20 gram geraspte oude kaas + extra

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Veeg de portobello's schoon met keukenpapier en snijd het steeltje eruit.
  • Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en laat de ui langzaam karameliseren.
  • Voeg de blokjes paprika en geperste knoflook toe en bak eventjes mee.
  • Roer de linzen en specerijen door het ui paprikamengsel en breng op smaak met peper en zout.
  • Schep de kaas erdoor.
  • Leg de portobello's in een ovenschaal en verdeel het mengsel erover.
  • Strooi er nog wat extra kaas over en besprenkel met olijfolie.
  • Bak de portobello's in 15 minuten gaar en bruin.