Hi lieve reader,

Oh wat verlang ik naar zon en lekkere temperaturen. Ik vind het nog behoorlijk fris en de zon is ook nog niet heel vaak te zien. Dat was vorig jaar wel anders, maar nu genieten we gewoon extra van lente op ons bord met lichte gerechten vol seizoensgroenten en fruit!

Dé lentetopper is en blijft natuurlijk de asperge. Menigeen kijkt uit naar het moment dat het witte goud weer verkrijgbaar is, maar wat denk je van raapstelen, radijs, bieten en lamsoren. Met die laatste heb ik net een heerlijk en snel recept gemaakt, dus ga snel kijken.

Fruit uit het voorjaar is natuurlijk rabarber. Alhoewel dit eigenlijk een groente is haha. Snap je het nog? In ieder geval vind je rabarber vaak in zoete gerechten, maar het combineert ook goed met hartig. En aardbeien zijn ook weer volop te krijgen! Lekker zo uit het vuistje, maar natuurlijk ook in gebak en bijzonder in hartige gerechten.

Liefs, Debbie

Gek op asperges!

Ze zijn er weer! Witte asperges oftewel het witte goud. Van eigen bodem en uniek qua smaak. Het blijft ieder jaar weer smullen van de bijzondere smaak van deze groenten en ik deel dan ook graag mijn favoriete recepten met je zodat jij ook kunt genieten van de lekkerste aspergerecepten.
pizza-met-asperges-bechamel-truffel-en-ham

Voorjaar op je bord

Ik weet het, het echte voorjaarsweer laat dit jaar veel te lang op zich wachten, maar we kunnen wel alvast van de seizoensgroenten en fruit genieten. Dus laten we dat maar doen! Kijk hieronder alvast voor wat inspiratie voor op je bord. Van hartig tot zoet, het zijn heerlijke, smakelijke gerechten!

Tartelettes met rabarber en limoncello appels

tartelettes met rabarber en limoncello appels
Deze goddelijke tartelettes met rabarber en limoncello appels moet je echt proberen! Ze zijn onweerstaanbaar en een heerlijke combi van zoet en fris

Meer lezen
facebook instagram pinterest website 
Email Marketing Powered by MailPoet