cropped-cropped-cropped-cropped-banner-221-2.png
Deb door Renske

Fijne feestdagen


Hi lieve reader,

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Ik denk dat het voor velen een ander jaar was dan verwacht en helaas eindigen we het nu met weer een lockdown. In mijn geval is mijn gezin ook nog eens getroffen door corona, dus wij zijn de kerstdagen met ons gezin. Ach, we maken er maar het beste van, de klachten vallen mee. Op het menu staan oesters, wild zwijn met chocolade en we gaan ook gewoon pizza bakken.

Het plan was een vakantie naar Zuid-Italië, maar dat gaat ook niet door dus ik heb de tijd om wat extra recepten uit te werken en eindelijk weer eens een nieuwsbrief te schrijven. Het heeft weer even geduurd. Zo'n fulltime baan is tijdrovender dan ik dacht, maar vanaf januari ga ik 3 dagen werken en dan nog 1,5 dag voor mijn eigen bedrijf.

De laatste tijd heb ik weer aardig wat nieuwe recepten toegevoegd aan de blog en in deze nieuwsbrief inspireer ik je graag voor de komende feestdagen! Met een lekker kerstmenu en hapjes voor Oud & Nieuw. Ik hoop dat je het in goede gezondheid mag vieren!

Liefs, Debbie

Feestelijk kerstmenu

Uitgebreid tafelen, I love it!! Maar ik hou ook wel van makkelijk en sta al jaren niet meer uren in de keuken tijdens de feestdagen. Het gaat vooral om de gezelligheid en natuurlijk eet ik graag lekker, maar het moet niet al te ingewikkeld zijn. Dat veroorzaakt alleen maar stress en dat is het me niet waard. Dus hieronder deel ik graag mijn favorieten voor de kerstdagen met je!

5 x makkelijke Kerstvoorgerechten

Pastinaaktaartje met brie
Maak in een handomdraai heerlijke kerstvoorgerechten!

Meer lezen

5 x feestelijke kersthoofdgerechten

Risotto met prei en gepofte knoflook
Neem een kijkje bij deze feestelijke kersthoofdgerechten!

Meer lezen

Ook lekker met kerst

In de artikelen die ik hierboven deelde, vind je al heerlijke inspiratie! Maar er is meer dat perfect is tijdens de kerstdagen. Wat denk je van:

Kerst desserts

Geen kerstmenu zonder waardige afsluiter! Een kerstdessert mag niet ontbreken en ik heb de allerlekkerste voor je verzameld! Welke ga jij maken?

Hapjes voor de feestdagen

Lekkere hapjes zijn ieder moment een feest! Ik heb er meer dan genoeg op de site staan, voor elk wat wils. Of je ze nu tijdens kerst op tafel zet of wacht tot oud en nieuw. Geniet ervan!
facebook instagram pinterest website 
Email Marketing Powered by MailPoet