cropped-cropped-cropped-cropped-banner-221-2.png
No bake aardbeien ricottataart met kaneelbodem

Lekker lente


Hi lieve reader,

Mijn favoriete seizoen is toch echt wel de lente! Wat kan ik genieten van de kleuren in de natuur, alles is groen en overal vind je veldbloemen. Ik ben dan ook het liefst elke dag buiten en zodra het kan, eten we in de tuin.

De lente is niet alleen mijn favoriete seizoen omdat het buiten zo prachtig is en de dagen weer warmer worden, maar ook vanwege alle lekkernijen die nu volop te krijgen zijn. De eerste aardbeien! Rabarber! Asperges! Maar ook radijsjes, spinazie, courgettes en meer. Kleur buiten betekent kleur op je bord, heerlijk.

Ik kook en bak het liefst met de seizoenen mee. Dat is trouwens ook dé truc om budgetproof te eten. Vaak zijn seizoensgroenten vanwege het ruime aanbod gunstig geprijsd. Bovendien is het dé manier om elk seizoen gevarieerd te eten! In deze nieuwsbrief deel ik mijn favorieten van de lente met je. Geniet ervan.

Liefs, Debbie

Zoet genieten van lentelekkers

Hmmm, van aardbeien en rabarber krijg ik nooit genoeg. En als je juni ook nog bij de lente trekt (late lente 😉) dan kun je ook alweer sappige, zoete kersen vinden! Bekijk hieronder een selectie van recepten met lentefruit.

No bake aardbeien ricottataart met kaneelbodem

No bake aardbeien ricottataart met kaneelbodem
Deze no bake aardbeien ricottataart met kaneelbodem staat binnen 15 minuten in de koelkast om op te stijven! Supermakkelijk en heerlijk!

Meer lezen

Tartelettes met rabarber en limoncello appels

tartelettes met rabarber en limoncello appels
Deze goddelijke tartelettes met rabarber en limoncello appels moet je echt proberen! Ze zijn onweerstaanbaar en een heerlijke combi van zoet en fris

Meer lezen

Volkoren Kersenwafels

volkoren kersenwafels
Begin je dag goed met deze heerlijke volkoren kersenwafels! Ze zijn goed gevuld met kersen en extra lekker met wat vanille skyr en nog meer kersen!

Meer lezen

Aardbeien havermout yoghurtcake

aardbeien havermout yoghurtcake
Geniet extra van het aardbeienseizoen met dit recept voor aardbeien havermout yoghurtcake. Een eenvoudige en smakelijke cake!

Meer lezen

Groen op je bord

Met al die lekkere seizoensgroenten kun je helemaal los gaan in de keuken. Hou het eenvoudig en laat de smaken voor zich spreken. Natuurlijk kan een recept met het witte goud niet ontbreken, maar ook groene asperges en doperwten zijn heerlijk in de lente. En wat denk je van de onbekendere raapstelen? Zeker eens proberen!

Frittata met Hollandse groenten en feta

Frittata met Hollandse groenten en feta
Een omelet is ideaal om groenten en eiwitten binnen te krijgen tijdens de lunch en deze frittata met Hollandse groenten en feta is heerlijk!

Meer lezen
facebook instagram pinterest website 
Email Marketing Powered by MailPoet