Inspiratie voor elke dag!

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 48

Het is nog even zoeken en proberen met de nieuwsbrief. Zo had ik vorige week de nieuwsbrief op maandag verstuurd, bleek deze niet te zijn aangekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling dus hopelijk gaat het vanaf nu beter.

Ik ben nog een laatste Sinterklaas receptje aan het uitwerken voor deze week en daarna duik ik volop de kerst recepten in. Heerlijk! Het is mijn favoriete feest en er is zoveel lekkers te maken. Nu kun je dat wat mij betreft het hele jaar door doen. Daarvoor hoef je niet op Kerst te wachten maar het is gewoon zo gezellig met een mooi gedekte tafel en de kerstboom vol lichtjes...

In deze nieuwsbrief vind je de nieuwste recepten die afgelopen week op de blog verschenen. Het was best een luxe week met een hoop lekkernijen en een klassieker: rode kool met appel. Ook staat er een heel leuk overzicht met cadeautips voor foodies online!


Chocolade tartelette met kastanjecreme
Een heerlijk herfstig gebakje! Deze tartelette is gevuld met romige kastanjecreme en wordt gesierd door mini meringues en chocolade ganache.

Geitenkaashapjes met cranberry granaatappelcompote

geitenkaashapjes met cranberry granaatappelcompote
Dit is een eenvoudig maar feestelijk gerecht en heel geschikt voor Kerst. En je kunt een schaal peren winnen. Meedoen kan tot en met 26 november.

Sinterklaas cadeaus voor foodies

sinterklaas cadeautips voor foodies
Zelf loempia's maken is helemaal niet moeilijk! Als je dan ook nog zelf chilisaus erbij maakt, kun je helemaal verantwoord snacken.

Stracciatella bars

Stracciatella bars
Deze bars ontstonden toen ik eigenlijk van plan was om iets anders te maken. En het resultaat is heerlijk!

Rode kool met appel

rode kool met appel
Dit blijft toch echt een heerlijke klassieker! Laat het zo lang mogelijk stoven zodat het nog zachter en smaakvoller wordt.
facebook twitter instagram pinterest website