Inspiratie voor elke dag!

Ingrediƫnten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 4
Hoe staat het met jullie goede voornemens? Ik had niet echt goede voornemens maar doelen en ik moet zeggen, het nieuwe jaar is goed begonnen! Ik ben mijn plannen aan het uitwerken, heb nog meer traktaties gemaakt en alles wordt steeds concreter. Echt heel erg leuk!

Ook heb ik nog steeds volop inspiratie voor nieuwe recepten. Af en toe weet ik niet eens meer wanneer ik alles online moet zetten haha. In ieder geval komt er nog genoeg lekkers online!

Gisteren was ik aanwezig bij het eerste foodies breakfast in Rotterdam dat door 2 collega bloggers werd georganiseerd. De tafel stond vol met lekkernijen die mijn mede foodies hadden meegenomen en het was een gezellige ochtend. De foto's en een verslagje komen deze week op de blog. Aanstaande vrijdag organiseer ik zelf een bloggers meetup, ik ben heel erg benieuwd hoe dat wordt!

Liefs, Debbie

Hazelnoot kastanjetaart met karamel

hazelnoot kastanjetaart met karamel
Een taart vol rijke smaken: de hazelnoten, kastanjepuree en karamel combineren fantastisch met elkaar! Deze hazelnoot kastanjetaart met karamel is echt een topper!

Kruidige pompoensoep

kruidige pompoensoep
Deze kruidige pompoensoep met onder andere paprika en gember verwarmt je van binnenuit! Lekker met wat koriander en breekbrood.

Rodekool ovenschotel

Rodekool ovenschotel
De klassieke Hollandse pot in een nieuw jasje. Draadjesvlees en rodekool gaan in de oven en krijgen een dakje van polenta!

facebook twitter instagram pinterest website