Inspiratie voor elke dag!

Ingrediƫnten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 8

Hoe verloopt jullie jaar tot nu toe? Het gaat in ieder geval in een sneltreinvaart! Ik heb een prima week gehad waarin ik eigenlijk maar weinig heb gekookt. Ik heb wel 2 keer iets gebakken: nogatientjes (koekjes) toen Francine van Heerlijke Happen bij mij op bezoek kwam en ik heb nog een taart voor een vriendin gebakken. Een heerlijke witte chocolade cheesecake met oreo bodem en karamel. Die houden jullie nog van mij tegoed!

Francine had ik onlangs bij het foodies breakfast ontmoet en zij vroeg mij als eerste voor haar nieuwe rubriek: Het favoriete recept van.... Superleuk natuurlijk en erg gezellig om elkaar als foodies en collega bloggers te spreken. Francine maakte een erg leuk filmpje van de ochtend en dat kun je vinden op haar blog. Aankomende week komt er weer allerlei lekkers op de blog maar voor nu deel ik alles van afgelopen week met jullie!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Spruitjes stamppot met zoete aardappel

Spruitjes stamppot met zoete aardappel
Geniet nog even van de winterse maaltijden met deze heerlijke spruitjes stamppot met zoete aardappel. Er zit ook nog boerenkool in, zo krijg je in een keer een hele berg groenten binnen!

Koekjes met wildzwijnworst

koekjes met wildzwijnworst
Bak ook eens hartige koekjes! Ze zijn niet te versmaden bij een goed glas wijn en de combi met rozijnen maakt deze koekjes met wildzwijnworst heel bijzonder!

Nasi met ham

Nasi
Nasi is volgens mij een van de eerste buitenlandse gerechten die we thuis aten naast de Hollandse pot. Inmiddels heb ik mijn eigen versie van nasi met ham gemaakt en ik deel hem graag met jullie!

Het favoriete recept van....

Debbie
Niets leukers dan kletsen met foodies en recepten met elkaar delen. Allemaal mensen met passie voor lekker eten en mooie producten. Francine van Heerlijke Happen nam een kijkje in mijn keuken!
facebook twitter instagram pinterest website