Verwarm de oven voor op 220 graden Celcius en bekleed een bakplaat met bakpapier. Vet het bakpapier goed in.
Splits de eieren. Klop de eidooiers met de suiker luchtig en schuimig.
Voeg de gesmolten boter en de gezeefde bloem toe. Meng dit er voorzichtig door zodat het luchtig blijft.
Klop de eiwitten met een snuf zout stijf en spatel dit voorzichtig door het eidooiermengsel.
Spreid het mengsel uit over de bakplaat tot je een rechthoek van 25 x 35 cm hebt. Bak de cake in 8 minuten gaar en goudbruin.
Leg alvast een vel vershoudfolie op je schone werkblad. Haal de cake uit de oven en leg hem omgekeerd op het folie. Het bakpapier zit dus bovenop.
Verwijder voorzichtig het bakpapier en rol de cake met behulp van het plasticfolie op. Laat het opgerold afkoelen.
Klop de slagroom stijf met de suiker en klop de laatste minuut de mascarpone erdoor.
Rol de cake voorzichtig open, bestrijk met de frambozenjam en het mascarpone slagroom mengsel.
Rol voorzichtig weer op. Snijd de randen bij en bestrooi met poedersuiker. Garneer met frambozen.