Ga terug Email Link
glutenvrij pecannoten brood met pruimen en rozijnen

Glutenvrij pecannoten brood met pruimen en rozijnen

Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur 15 min
Gang lunch, Ontbijt, Tussendoortje
Porties 1 brood

Equipment

  • cakeblik van 25 cm

Ingrediënten
  

  • 5 eieren
  • 100 g amandelmeel
  • 100 g chiazaad
  • 50 g lijnzaad gebroken
  • 1 el oh my badass pie kruiden
  • 50 g gedroogde pruimen in stukjes
  • 50 g rozijnen
  • 150 ml kokosolie gesmolten
  • 1 tl grof zeezout
  • 150 g pecannoten grof gehakt
  • 100 g zonnebloempitten

Instructies
 

  • Verwarm de oven op 160°C en bekleed een cakeblik met bakpapier.
  • Klop de eieren los in een kom. Doe de overige ingrediënten erbij en roer goed door.
  • Schenk het beslag in het cakeblik en bak in 50-60 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
  • Laat het glutenvrije pecannoten brood met pruimen en rozijnen minstens 30 minuten afkoelen voordat je het brood in plakken snijdt.

Notities

Snijd het brood in plakken en bewaar (afzonderlijk verpakt) in de vriezer.
Varieer met noten, zaden en specerijen voor een andere smaak. 
Trefwoord amandelmeel, gezond, noten, pitten, zaden