Rozenwater panna cotta met pistachekoekjes
Een elegant dessert dat je van tevoren klaar kunt maken!
Bereidingstijd 15 minuten min
Koeltijd 3 uur uur
Totale tijd 3 uur uur 15 minuten min
- 500 ml slagroom
- 15 ml rozenwater
- 4 blaadjes gelatine
- 75 g suiker
- 1 granaatappel alleen de pitjes
- pistachekoekjes volgens recept of gebruik kant en klare koekjes naar keuze
Week de blaadjes gelatine minstens 10 minuten in koud water.
Doe de slagroom met het rozenwater en de suiker in een steelpan en breng aan de kook.
Haal de pan van het vuur en roer de gelatine erdoor.
Verdeel de rozenwater panna cotta over 4 glaasjes en zet dit minstens 3 uur in de koelkast om op te stijven.
Serveer de panna cotta met de granaatappelpitjes en pistachekoekjes.
Trefwoord granaatappel, panna cotta, pistachekoekjes, rozenwater