Ga terug Email Link
rozenwater panna cotta met pistachekoekjes

Rozenwater panna cotta met pistachekoekjes

Een elegant dessert dat je van tevoren klaar kunt maken!
Bereidingstijd 15 minuten
Koeltijd 3 uur
Totale tijd 3 uur 15 minuten
Gang Dessert
Porties 4 personen

Ingrediƫnten
  

  • 500 ml slagroom
  • 15 ml rozenwater
  • 4 blaadjes gelatine
  • 75 g suiker
  • 1 granaatappel alleen de pitjes
  • pistachekoekjes volgens recept of gebruik kant en klare koekjes naar keuze

Instructies
 

  • Week de blaadjes gelatine minstens 10 minuten in koud water.
  • Doe de slagroom met het rozenwater en de suiker in een steelpan en breng aan de kook.
  • Haal de pan van het vuur en roer de gelatine erdoor.
  • Verdeel de rozenwater panna cotta over 4 glaasjes en zet dit minstens 3 uur in de koelkast om op te stijven.
  • Serveer de panna cotta met de granaatappelpitjes en pistachekoekjes.
Trefwoord granaatappel, panna cotta, pistachekoekjes, rozenwater