1bolpizzadeegvan het basisrecept of kant- en klaar
100gramzachte geitenkaas
1/2citroenrasp
1elolijfolie
peper en zout
1/4courgettegehalveerd en in dunne plakjes
gerookte citroen olijfolieLa Liebre
Instructies
Verwarm de oven voor op de pizzastand op de hoogste temperatuur of stook de houtoven op tot 400 graden.
Prak de zachte geitenkaas met de citroenrasp, 1 el olijfolie en peper en zout. Vorm het pizzadeeg met je handen en leg het op een met semolina bestrooide bakplaat met bakpapier of een pizzaschep.
Verdeel het geitenkaasmengsel voorzichtig over het pizzadeeg. Dit kun je het beste met je vingers doen.
Beleg de pizza met de plakjes courgette en bak in 4 tot 12 minuten (afhankelijk van de oventemperatuur) goudbruin en knapperig.
Besprenkel tenslotte met wat gerookte citroen olijfolie.