Gnocchi uit de oven met doperwten en chorizo
Dit gerecht is supersnel gemaakt en perfect voor het hele gezin
Voorbereidingstijd 15 minuten min
Bereidingstijd 20 minuten min
Totale tijd 35 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
- 2 pakken gnocchi
- 500 g diepvries doperwten
- 100 g chorizo in blokjes
- 100 ml slagroom
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 150 g geraspte kaas
- peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Zet een grote pan gezouten water op het vuur en breng aan de kook.
Bak de chorizoblokjes in een droge koekenpan uit.
Kook de gnocchi en de doperwten 2 minuten en giet af.
Doe de chorizo met het bakvet, de slagroom en kruiden bij de gnocchi en breng op smaak met peper en zout.
Schep de gnocchi in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas.
Zet de gnocchi ongeveer 20 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten en goudbruin is.
Trefwoord chorizo, doperwten, gnocchi