Maak de sperziebonen schoon en snijd de paprika's in brede repen.
Verhit een grillpan zonder olie.
Kook de sperziebonen beetgaar in ruim water.
Meng in een kommetje 1 eetlepel olijfolie met 1 mespunt geroosterd paprikapoeder, wat peper en zout
.Bestrijk de buitenkant van de paprika met een dun laagje olie.
Leg ze in de grillpan en draai ze regelmatig. Laat ze grillen tot ze zacht zijn.
Rooster de pijnboompitten.
Doe ondertussen de zongedroogde tomaten inclusief olie uit het potje in de blender of foodprocessor met de kaas, basilicum en pijnboompitten.
Voeg indien nodig wat extra olijfolie toe en eventueel wat zout.
Pel de garnalen, dep ze goed droog en meng ze met de resterende paprikaolie en pers de teen knoflook erboven.
Haal de paprika uit de pan en grill de garnalen kort totdat ze mooi roze zijn.
Giet de sperziebonen af en spoel met koud water.
Schep alles op een grote schaal, meng de rucola erdoor en maak af met wat pesto.