Ga terug Email Link
maissalade met tomaat en koriander

Maissalade met tomaat en koriander

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Gang Bijgerecht, Salade
Keuken Mexicaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 blik mais
  • 8 cherrytomaatjes
  • 100 gram ijsbergsla
  • 1/2 rode ui
  • 1 eetlepel fajita seasoning mix Santa Maria
  • 2 eetlepels olijfolie
  • sap van 1/2 limoen
  • verse koriander

Instructies
 

  • Snijd de cherrytomaten in vieren, de ijsbergsla in dunne reepjes en snipper de ui.
  • Doe de uitgelekte maïs met de tomaatjes, sla en ui in een kom.
  • Voor de dressing meng je de seasoning mix met de olijfolie en het limoensap.
  • Schep de salade en de dressing goed door elkaar en maak af met verse koriander.