Traktaties op bestelling

Wil je uitdelen op je werk of op school? Geef je een kraamfeest of een high tea? Bij Deb’s Traktaties kun je terecht voor originele en homemade traktaties op bestelling! Ik houd desgewenst rekening met voedselallergieën en smaak. Er is een hoop mogelijk dus informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Hieronder zie je alvast een overzicht van een deel van de traktaties die ik aanbied. Klik op de foto voor meer info. 

Ik houd rekening met voedselallergieën zodat er voor iedereen een geschikte traktatie is. 

Ook hartige traktaties op bestelling

Naast zoete traktaties komen er binnenkort ook hartige traktaties! Heb je geen zin om zelf hapjes te maken voor je verjaardag? Vier je iets anders, geef je een borrel of wil je je collega’s verrassen? Neem dan contact met me op. Je kunt me mailen op traktaties@debsbakerykitchen.nl of vul onderstaand het contactformulier in.

Zoete traktaties

Zoete verleidingen, traktaties voor elk moment en een echte verwennerij! Er komen de komende tijd nog heel wat trakaties bij en het assortiment wordt ook nog aangevuld met hartige lekkernijen!

Hoe werkt het?

Hartstikke leuk dat je iets te vieren hebt! Ik help je graag om allerlei lekkers op tafel te zetten. Je kunt bij Deb’s Bakery & Kitchen bestellen vanaf € 50,00. Schakel mij bijvoorbeeld in voor de traktaties van je kind op school en het gebak voor de verjaardag! En wil je heerlijke hapjes op je netwerkborrel? Dat kan ook! Neem contact op per mail of telefonisch en samen nemen we je wensen door. Vervolgens kies je uit mijn assortiment wat je wil en zorg ik dat het op de dag zelf klaar staat of ik bezorg het bij je thuis.