fbpx
Lokale honing kopen uit Berkel en Rodenrijs

Lokale honing kopen uit Berkel en Rodenrijs

Vanaf nu kun je lokale honing kopen uit Berkel en Rodenrijs. Berkelse honing is puur, rauw en 100% natuurlijk.

Lokale honing kopen uit Berkel en Rodenrijs

Waar kun je lokale honing kopen uit Berkel en Rodenrijs?

Meerdere dagen per week kun je de honing kopen in Berkel en Rodenrijs bij imker Bodewes. Daarnaast is het mogelijk om de honing op maandagavond op te halen in Zoetermeer en op bepaalde momenten in ‘s-Gravenzande. Bij grotere hoeveelheden is het ook mogelijk om de honing op te sturen. Hiervoor worden verzendkosten à € 6,50 in rekening gebracht.

Het voordeel van lokale honing

Het voordeel van lokale honing is heel groot ten opzichte van honing uit de supermarkt. De bijen vliegen op lokale bloemen en maken hier heerlijke honing van. Deze honing is puur natuur en niet te vergelijken met de honing die je normaal gesproken koopt. Veel van de honing uit de supermarkten is namelijk ook aangelengd met water. 2 keer per jaar halen we de volle honingraten uit de bijenkasten en verzamelen alle honing. Er komt geen verhitting aan te pas en mede daarom is deze honing ontzettend gezond.

6 bijenkasten in Berkel en Rodenrijs

Onze 6 eigen bijenvolken zijn er vanaf het vroege voorjaar tot laat in de zomer maar druk mee! Binnen een straal van 3 km van hun standplaats vliegen ze op verschillende soorten bloemen om stuifmeel te verzamelen. Deze tienduizenden bijen zorgen voor lokale honing uit Berkel en Rodenrijs. Vlakbij station Westpolder, op een stukje gemeentegrond, staan de bijenkasten en als je goed kijkt, zie je dat het een drukte van belang is met in- en uitvliegen.


Deb's Bakery & Kitchen