Hi lieve reader,

Pasen valt vroeg dit jaar! Het ziet er niet naar uit dat we lekker buiten kunnen eten, maar we maken het binnen gewoon gezellig met leuke aankleding en lekkere gerechten. Ik vind Pasen altijd een heerlijk feest. Het is lekker ongedwongen en er is genoeg lekkers te eten. Onze kinderen zoeken naar paaseieren en dat is altijd dikke pret!

Op tafel kun je genieten van een uitgebreid ontbijt, een smakelijke brunch of gewoon wat paaslekkers tussendoor. In deze nieuwsbrief geef ik je alvast wat inspiratie en je kunt het paas e-book downloaden. Hierin vind je heerlijke paasrecepten voor heel het gezin! Ik wens je alvast fijne Paasdagen!

Liefs, Debbie

Paas e-book

Ebook Pasen
In dit e-book vind je tips voor een ontspannen Pasen en lekkere hartige en zoete gerechten! Dit is overigens geen nieuw e-book, dus als je het vorig jaar hebt gedownload, kun je deze achterwege laten 😊. Volgend jaar komt er een nieuwe uit, maar kijk dus vooral bij de recepten hieronder voor alle paasinspiratie.

Brunch all day

Ik hou van brunchen!! Het is gewoon een geweldige combi tussen ontbijt en lunch waarbij je lekker lang tafelt en zoet en hartig gezellig naast elkaar staan op tafel. Je kunt het eenvoudig houden of juist wat uitgebreider en luxer, het is maar net wat je wilt.

Zoete paaslekkernijen

Bakken voor pasen doe ik ook graag! Zet iets lekkers op tafel bij de thee of koffie en geniet met z'n allen van zoete paaslekkernijen!

Mango kwarktaart met bloedsinaasappel

Mango kwarktaart met bloedsinaasappel
Deze verrukkelijke Mango kwarktaart met bloedsinaasappel heeft een zelfgebakken bodem van shortbread koek, om je vingers bij af te likken!

Meer lezen

Rabarber custard cake

rabarber custard cake
Wij konden niet van deze rabarber custard cake afblijven! Hij is onweerstaanbaar met een heerlijke koekbodem, smeuïge vulling met frisse rabarber en een lekkere frosting on top!

Meer lezen

Eclairs met frambozenmousse

eclairs met frambozenmousse
Deze eclairs met frambozenmousse zijn elegant en overheerlijk. Het is een prachtig gebakje en als je je aan het stappenplan houdt, moet het lukken om ze te maken!

Meer lezen
facebook instagram pinterest website 
Email Marketing Powered by MailPoet