cropped-cropped-cropped-cropped-banner-221-2.png

Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Tijd voor het witte goud!


Hi lieve reader,

hoe gaat het met je? Aan het werk vanuit huis of wel op kantoor? Ik ben gewoon lekker aan het werk, heb net 24 recepten afgerond voor visrecepten.nl en ga nu weer verder met receptontwikkeling voor Bettine geitenkaas. Heerlijke opdrachten waar ik extra van kan genieten omdat het ook allemaal geproefd moet worden haha.

Het is (behalve deze week) echt al voorjaar qua weer en wat past nou beter bij het voorjaar dan witte asperges! Velen kijken uit naar de eerste asperges van het jaar en ik heb allemaal lekkere recepten voor je om er nog vaker van te genieten!

In deze nieuwsbrief zet ik ze voor je op een rijtje en natuurlijk mogen groene asperges niet ontbreken want die zijn minstens zo lekker!

Liefs, Debbie

Nieuwste recepten

Alles over asperges en 40 aspergerecepten

groene asperges-9352
Alles over asperges en 40 aspergerecepten: je leest het allemaal in dit artikel! Groene en witte asperges zijn niet alleen lekker maar ook veelzijdig
Meer lezen

Gestoomde citroen asperges met gerookte kip

gestoomde citroen asperges met gerookte kip
Wat blijft het ieder jaar toch weer bijzonder om asperges te eten. Nu de Hollandse aardbeien al vroeg in het voorjaar in de winkels liggen, is er maar weinig dat je niet bijna het hele jaar door kunt krijgen. Gelukkig zijn er dan nog die heerlijke mooie witte asperges oftewel het witte goud waar je zo ontzettend veel lekkere recepten …
Meer lezen

Mini groene asperge quiches

mini groene asperge quiches
Ham en asperges zijn natuurlijk een klassieke combi en ook in deze mini groene asperge quiches gaat het heel goed samen! Ook lekker als lunch.
Meer lezen

Zoete bladerdeegtaartjes met asperges en perzik

zoete bladerdeegtaartjes met asperges en perzik
Een bijzondere combinatie in een eenvoudig taartje. Met slechts een paar ingrediënten maak je deze zoete bladerdeegtaartjes met asperges en perzik.
Meer lezen

Witte asperges met tomatenpesto

asperges met tomatenpesto
Geniet nog van het witte goud zolang het kan! Dit recept voor asperges met tomatenpesto is weer eens wat anders en overheerlijk!
Meer lezen

Citroenspaghetti met groene asperges

citroenspaghetti met groene asperges
Groene asperges zijn niet te vergelijken met het witte goud maar ze zijn minstens zo lekker! Deze citroenspaghetti met groene asperges zet ze in de hoofdrol!
Meer lezen

Groene aspergerisotto met raapstelenpesto

Groene aspergerisotto met raapstelenpesto
Deze groene aspergerisotto met raapstelenpesto maakte ik voor de finale van de Risotto Maestro wedstrijd 2016 en het viel goed in de smaak want ik werd 2e!
Meer lezen

Asperges met gerookte zalm en aspergesoep

asperges met gerookte zalm en aspergesoep
Niet een maar twee recepten met 1,5 kilo asperges! Eerst eet je heerlijke asperges met gerookte zalm en daarna maak je aspergesoep van de schillen!
Meer lezen

Omeletrolletje met zalm, groene asperges en zeekraal

omeletrolletje met zalm, groene asperges en zeekraal
Dit is zo'n lekker gerechtje! Ideaal als voorgerechtje of als lunch.
Meer lezen
facebook instagram pinterest website 
Uitschrijven | Abonnement beheren
Info en contact: info@debsbakerykitchen.nl

je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld via de website