cropped-cropped-cropped-cropped-banner-221-2.png

Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen Pasen


Hi lieve reader,

Het is echt veel te lang geleden dat ik een nieuwsbrief heb verstuurd. Het is zo ontzettend druk geweest dat de blog er een tijdlang behoorlijk bij inschoot maar ik ben inmiddels weer redeliljk bij. Ik probeer nog steeds zoveel mogelijk recepten te updaten en ik ben bezig met een duidelijkere index. Die is al deels af dus via het menu kun je nu makkelijker je favoriete gerecht vinden. En anders is de zoekbalk perfect!

Wat een rare tijd is het ook. We zitten midden in de Coronacrisis en voor velen speelt het leven zich ineens in en om huis af. Ik werkte al vanuit huis maar mijn man nu ook en de kinderen zijn er ook gewoon. Met een strak schema komen we allemaal redelijk aan werken toe. Maar vooral het thuis schoolwerk maken is een uitdaging. Gelukkig boffen we ontzettend met het mooie weer en de plek waar wij wonen zodat de kinderen gewoon veel buiten kunnen spelen. Ik hoop dat jij ook van het weer geniet!

De afgelopen weken heb ik trouwens gewerkt aan een ebook voor Pasen. Je kunt het downloaden via de afbeelding hieronder in de nieuwsbrief. Er staan recepten van de site in maar ook 2 geheel nieuwe recepten die echt perfect bij pasen passen!! Ik hoop je ermee te inspireren en hoop dat je hele fijne dagen hebt! Dankzij alle technieken kunnen we toch op afstand bij elkaar zijn!

Liefs, Debbie

Fijne Paasdagen!

download eboek pasen

Nieuwste recepten

Dalgona koffie in 2 variaties

Dit superlekkere drankje maak je met maar 4 ingrediënten en je kunt er ook heerlijk mee variëren dus ik maakte Dalgona koffie in 2 variaties
Dalgona koffie in 2 variaties

Citroen maanzaadwafels met citroenglazuur

citroen maanzaadwafels met citroenglazuur
Geef je standaard wafels eens een upgrade! Met deze citroen maanzaadwafels met citroenglazuur en vers fruit zet je iets heerlijks op tafel!

Turkse broodjes met oregano en zongedroogde tomaten

Met dit recept maak je heerlijke Turkse broodjes met oregano en zongedroogde tomaten die op ieder moment van de dag lekker zijn!
turkse broodjes met oregano en zongedroogde tomaat

Pizza met prei en Tête de moine

pizza met prei en tête de moine
Een pizza deluxe is het wel! Deze pizza met prei en Tête de moine heeft heerlijke rijke smaken en is echt weer eens wat anders!

Borrelbrood met camembert en kruidenolie

De geur van een knapperig warm borrelbrood met camembert en kruidenolie laat het water in je mond lopen. En het is zo gemaakt!
borrelbrood met camembert en kruidenolie
facebook instagram pinterest website 
Uitschrijven | Abonnement beheren
Info en contact: info@debsbakerykitchen.nl

je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld via de website