cropped-cropped-cropped-cropped-banner-221-2.png
rabarber appeltaart-3688

Vrolijk Pasen!


Hi lieve reader,

Een jaar geleden hadden we nooit kunnen bedenken dat we ook dit jaar nog middenin de beperkingen van Corona zouden zitten. Het duurt allemaal zo lang en ik snak naar een enigzins normaal leven. Ik denk dat ik niet de enige ben maar juist daarom probeer ik extra te genieten van kleine dingen. Zoals de dagen die langer zijn, de natuur die helemaal tot bloei komt en natuurlijk lekker eten!

Waar zouden we toch zijn zonder lekker eten. Eten dat ons verwarmt op koude dagen, dat ons blij maakt, dat verbindt doordat je er anderen weer blij mee maakt. Gewoon eten om van te genieten! En hoewel de Paasdagen in hele kleine kring gevierd gaan worden, stel ik me voor dat we heel snel weer aan lange tafels bij elkaar mogen zitten! Ik heb er in ieder geval al rekening mee gehouden met mijn paasrecept van gemarineerde Italiaanse groenten en gegrilde halloumi.

Zet de tafel vol met heerlijke antipasti, lekker brood en ander lekkers en sluit af met een waanzinnig lekkere zonnige mango kwarktaart met bloedsinaasappel. Vergeet ook niet om mijn paas ebook te downloaden. Er staan heerlijke recepten in voor fijne Paasdagen. Ik wens je een vrolijk Pasen!

Liefs, Debbie

Gemarineerde Italiaanse groenten en gegrilde halloumi

Gemarineerde Italiaanse groenten met gegrilde halloumi
Deze 2 verrukkelijke Paasgerechten maak je in korte tijd en op de dag zelf hoef je alleen nog maar de halloumi in de oven te schuiven. Op en top genieten!

Mango kwarktaart met bloedsinaasappel

Mango kwarktaart met bloedsinaasappel
Deze mango kwarktaart met bloedsinaasappel tovert direct de zon tevoorschijn! Fris, romig en met een heerlijke zelfgebakken shortbread koekbodem is deze makkelijke kwarktaart onweerstaanbaar!

Ebook Pasen

cover ebook pasen
In dit complete ebook voor Pasen vind je niet alleen lekkere hartige en zoete recepten maar ook tips voor een relaxed Paasfeest. Geniet ervan en eet smakelijk!
facebook instagram pinterest website 
Uitschrijven | Abonnement beheren
Info en contact: info@debsbakerykitchen.nl

je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld via de website