Inspiratie voor elke dag!

Ingrediƫnten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 14


Hoe is jullie Paasweekend tot nu toe? Ik heb er niet veel van meegekregen want gisteren was ik helaas ziek. Dus de paasbrunch heb ik maar overgeslagen. Ik hoop dat het bij jullie erg gezellig was en dat jullie lekker hebben gegeten!

En nu is het alweer april! Deze week vindt ook de 2e bloggers meetup die ik organiseer plaats. Aanstaande vrijdag sta ik met een groep collegabloggers in de keuken van het Kookpunt in Rotterdam. Voor wie het leuk vindt om in ons in actie te zien, kom gerust, er valt ook zeker wat te proeven!

Hieronder vind je weer de recepten die afgelopen week online kwamen en aankomende week komt er ook een leuke winactie online!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Gepofte aardappels met gerookte zalm

Gepofte aardappel met zalm en ricotta
Hmmm, dit is zo lekker! Een gepofte aardappel gevuld met een heerlijk ricottamengsel en een plakje gerookte zalm. Perfect voor Pasen!

Inspiratie voor een heerlijk Pasen

tompoucen taart
Ik heb nog even wat inspiratie voor een heerlijk Pasen voor jullie op een rijtje gezet. Met een van deze gerechtjes zet je iets super feestelijks op tafel! Deze gerechtjes zijn natuurlijk ook heerlijk op een ander moment

Glutenvrije bananen pancakes

glutenvrije bananen pancakes
Voor de foodblogswap van maart maakte ik heerlijke glutenvrije bananen pancakes met een vleugje kokos en dadelstroop! Een verantwoord en vooral lekker begin van de dag!

Paashaas koektaart

paashaas koektaart
Wat is het toch leuk om te bakken in paassfeer! Deze paashaas koektaart bestaat uit 2 heerlijke lagen koekdeeg met daartussen luchtige swiss meringue buttercreme en is een feestje tijdens elke Paasbrunch!
facebook twitter instagram pinterest website