Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 20Zo, het normale ritme is weer begonnen. De afgelopen 2 weken was het meivakantie voor de kinderen en zijn we lekker op pad geweest om leuke dingen te doen! We hebben een abonnement op Plaswijckpark en daar kun je het hele jaar door terecht en we zijn ook een paar keer naar het strand geweest. Dat is sowieso altijd genieten!

Er verschenen, al zeg ik het zelf, weer heerlijke recepten op de blog! Soms sta ik er zelf verbaasd van dat ik toch vaak weer iets nieuws weet te verzinnen haha. Deze woensdag ga ik trouwens een kookworkshop doen met drop! Ik ben zo benieuwd hoe dat zal zijn. Ik ben niet persé een dropliefhebber maar ik ben dan wel weer nieuwsgierig naar de smaak van drop in een gerecht. Jullie horen er volgende week meer over!

Ook sta ik eind deze week op een mini markt van de sportschool. Ze organiseren een skate voor Kika en ik vul de kraam met lekkere traktaties maar ook gezonde salades. Hopelijk wordt er veel verkocht zodat ik een mooi bedrag aan Kika kan doneren.

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Taco's met crispy kabeljauw en paprikasaus

Taco's met crispy kabeljauw en paprikasaus
Een heerlijke zomerse maaltijd! Deze taco’s met crispy kabeljauw en paprikasaus zijn hier thuis een groot succes! De kabeljauw is lekker crispy door een polentakorstje.


Crème caramel cake

crème caramel cake
Deze lekkere crème caramel cake komt uit het boek Sweet Foodista: een boek vol met verrassende zoetigheid en originele combinaties.

Knolselderij uit de oven met kaas en pecannoten

knolselderij uit de oven met kaas en pecannoten
Knolselderij kun je het hele jaar door eten en dat is fijn want deze gezonde en budgetproof groente is heel veelzijdig! Dat bewijst deze knolselderij uit de oven met kaas en pecannoten maar weer, echt heerlijk!

Kokoscakejes met karamel zeezout chocolade

kokoscakejes met karamel zeezout chocolade
Met dit recept maak je heerlijke kokoscakejes met karamel zeezout chocolade. Een lekkere traktatie, gewoon zomaar of voor een bijzondere gelegenheid.
facebook twitter instagram pinterest website