Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 19


Yes, ik ben weer actief hoor! Nog wel enorm verkouden maar er wordt weer gekookt en gebakken! Nou vind niemand ziek zijn leuk maar ik ben er echt niet voor gemaakt. Ik miste het sporten maar ook het lekker kokkerellen. Niks aan van die fantasieloze maaltijden haha.

Dus afgelopen week verscheen er weer van alles online! Ook nog een terugblik op april zodat je kunt lezen hoe mijn maand, naast het ziek zijn, was. Vorige week had ik ook weer een meeting bij Tante Fanny en de komende tijd ben ik weer druk met het schrijven van blogs voor hun website. Superleuk om te doen natuurlijk en ik hoop dat ik dit jaar meer van dat soort opdrachten mag gaan doen.

Aankomende week verschijnt er ook een heerlijk moederdagrecept van mij op Francesca Kookt dus ik ben lekker bezig. Mijn traktaties beginnen ook te lopen dus ik krijg het nog druk! Van 12 jaar niks doen naar ineens een werkmodus is best omschakelen maar met een goede planning kom ik een heel eind. Deze week geniet ik vooral ook nog van het mooie weer met de kinderen die vakantie hebben!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Snelle tortilla met groenten en zeewierbacon

snelle tortilla met groenten en zeewierbacon
Als je echt geen tijd hebt om te koken dan zet je deze snelle tortilla met groenten en zeewierbacon echt in een wip op tafel! En lekker dat het is!

Deb's Diary april

Deb's Diary april
In Deb’s Diary april lees je alles over mijn maand april. De maand vloog voorbij en naast ziek op bed liggen, deed ik gelukkig ook leuke dingen!

Wortel pastinaakrösti met eikhaas

wortel pastinaakrösti met eikhaas
Ik ging aan de slag met een heel bijzonder ingrediënt dat ik nog nooit had gegeten en maakte er deze heerlijke wortel pastinaakrösti met eikhaas mee.

Chocolade vanille koeken

chocolade vanille koeken
Dit recept voor lekkere chocolade vanille koeken is eenvoudig en superleuk om samen met je kinderen te bakken. Je rolt ze ook nog door de kaneelsuiker voor wat extra’s!
facebook twitter instagram pinterest website