Masterclass bij Ligoon Chocolates & Gifts

Ligoon

 

Lucky me, ik deed mee aan een like & share actie van Ligoon Chocolates & Gifts en mocht samen met een vriendin bij een masterclass aanwezig zijn. We werden ontvangen in een ruimte in het mooie pand van Ligoon waar dozen vol truffels stonden uitgestald. Jum! Dat zag er veelbelovend uit.

Ligoon

Dat dit niet zomaar truffels zijn, bleek al snel. Mark Vaneker, voormalig oprichter van Marcipano, en Hans Hulshof, meervoudig winnaar beste bonbons van Nederland, zijn samen het Ligoon avontuur aangegaan om zo unieke truffels te ontwikkelen die qua smaak ongeëvenaard zijn.  Alle truffels worden met de hand gemaakt in het atelier in Hilversum en ze gebruiken alleen de beste ingrediënten.

Ligoon staat voor LIfe GOes ON en is ook afgeleid van het woord Lagune: een natuurlijke bron van kleur, leven, natuur, schoonheid en ingrediënten. Deze truffels stop je niet zomaar in je mond, juist door het verhaal erbij smaken ze extra bijzonder.  Ook gebruiken ze niet gangbare ingrediënten zoals goudsbloem, bier en zelfs wierook! De namen spreken erg tot de verbeelding. Wie wil nou niet zijn tanden zetten in een Golden Champagne Beauty, Strawberry Mint,  Spring Soon, Jamaican Fun of een Love of the Rose.

En wij mochten van al dit lekkers proeven! Mijn favoriet Pistachio Raspberry, een truffel gevuld met frambozengel en pistache marsepein en omhuld met pistachenoten.  Wat ook erg bijzonder is, is de lijn IMoodz, gezonde truffels gemaakt van Articoa chocolade gevuld met Ayurvedische kruiden en etherische oliën in combinatie met noten en superfoods. Heel apart en ook erg lekker. Kortom, ze hebben genoeg om uit te kiezen.

Wij gingen naar huis met een geschenkverpakking vol heerlijke truffels. De Ligoon truffels zijn te koop bij winkel Blei in Bussum en via hun website.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s